• SERVICII DE CURATENIE

  • MENTENANTA TEHNICA

  • DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE

  • CONSULTANTA


servicii de curatenie


Echipele HGC Facility Services actioneaza cu eficienta si profesionalism, munca lor fiind adaptata fiecarui client in parte, conform specificului activitatii si a necesitatilor curente. De aceea, angajatii HGC Facility Services sunt permanent instruiti pentru a-si indeplini sarcinile obiectiv si eficient. Serviciile de curatenie sunt personalizate pentru orice tip de spatii si includ toata gama cunoscuta pe piata:

Servicii de curatenie interioara
Servicii de curatenie exterioara
Curatenie post-contructor
Servicii decapare si reconditionare a pardoselilor
Tratamente speciale ale pardoselilor

  • Serviciile de curatenie interioara se executa in baza unui program strict, adaptat si personalizat fiecarui spatiu in parte, in functie de necesitatile clientilor, pentru a oferi un mediu de lucru sanatos si primitor. Programul de lucru va fi stabilit de comun acord cu beneficiarul si poate cuprinde prestatii lunare, saptamanale sau zilnice. Puteti alege oricare din urmatoarele operatiuni: aspirare, spalarea pardoselilor, indepartarea prafului de pe toate suprafetele - mobilier, corpuri de iluminat, tamplarie, pereti, tavane si echipamente de lucru, spalarea si igienizarea toaletelor, curatarea obiectelor de mobilier si a obiectelor sanitare, inlocuirea sacilor menajeri, dezinfectarea si inlaturarea mirosurilor neplacute, spalarea si igienizarea mobilierului si a aparaturii specifice bucatariilor, curatarea si dezinfectarea gresiei si a faiantei, curatarea si igienizarea spatiilor greu accesibile cu ajutorul echipamentelor de curatenie specializate.
  • Serviciile de curatenie exterioara vor respecta aceeasi regula a unui program personalizat, in functie de fiecare tip de cladire in parte si a spatiilor exterioare care ii apartin: parcari, alei, trotuare, cai de acces, etc. Astfel, efectuam operatiuni de: maturare, curatare si spalare manuala sau mecanizata a suprafetelor din parcari, alei si trotuare,¬† inlocuire a sacilor de gunoi si igienizarea recipientelor de depozitare a deseurilor, desprafuire si spalare a indicatoarelor, totemurilor si a echipamentelor specifice, desprafuire si spalare¬† manuala a suprafetelor vitrate exterioare pana la inaltimea de 3 metri, reconditionare minora a suprafetelor exterioare. Ca si in cazul efectuarii operatiunilor de curatenie interioara, HGC Facility Services utilizeaza materiale si solutii atent selectionate si testate pentru asigurarea calitatii serviciului de curatenie solicitat de catre clienti si pentru a respecta mediul inconjurator.
  • Serviciile de curatenie post-constructor presupun, in esenta, degajarea molozului, curatarea geamurilor si a tamplariei de stropii de vopsea si var, aspirarea pardoselilor, stergerea prafului, spalarea, decaparea si lustruirea mecanica a pardoselilor, tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor din lemn, curatarea caloriferelor, spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare si a bucatariilor, curatarea garajelor, subsolurilor si a teraselor, nelimitandu-ne doar la acestea.
  • Servicii de spalare a geamurilor si fatadelor, cu ajutorul alpinistilor utilitari sau cu ajutorul echipamentelor specifice de ridicare, in functie de complexitatea locatiei si de posibilitatile tehnice de prindere. Garantam atat respectarea legislatiei in vigoare privind protectia muncii, cat si folosirea unor substante de curatare atent selectionate si testate pentru a indeplini toate exigentele in privinta calitatii muncii efectuate. De asemenea, suntem atenti ca aceste solutii sa raspunda nevoii de pastrare a unui mediu verde, sanatos.
  • Serviciile de decapare si reconditionare a suprafetelor se executa in baza unor analize atent facute asupra tipului de pardoseala, starea acesteia si a traficului si intemperiilor la care este expusa. Tratamentele se fac cu echipamente profesionale de mica si mare viteza si cu solutii profesionale selectionate pentru fiecare tip de operatiune in parte.
  • Tratamentele speciale a pardoselilor includ servicii de cristalizare, recristalizare, sigilare, restaurare, polisare. Tratamentele speciale se fac cu echipamente profesionale de mica si mare viteza si cu solutii profesionale, atent selectionate pentru fiecare tip de operatiune in parte.