• SERVICII DE CURATENIE

  • MENTENANTA TEHNICA

  • DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE

  • CONSULTANTA


Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare


HGC Facility Services abordeaza problemele cauzate de germenii patogeni, de insecte, antropode si de rozatoare cu maxima seriozitate si responsabilitate. Dezinfectia, dezinsectia si deratizarea se va face la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta.
La calculul suprafetelor pentru dezinfectare si dezinsectie se va aplica un coeficient de 2,5% dat de Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare, prin Ordinul 76/1981, in care se regasesc tavanele, peretii despartitori, usile, caloriferele si altele, indiferent daca inaltimea este mai mare sau mai mica de 2,5 metri, intrucat nu se trateaza doar colturile si pardoseala.

  • Dezinfectia se efectueaza prin pulverizarea unor substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacteriilor si a ciupercilor. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este de aproximativ 30 de secunde, pana la maximum o ora. Produsele folosite sunt peste 90 la suta biodegradabile si avizate inclusiv pentru industria alimentara.
  • Dezinsectia se realizeaza prin pulverizarea de substante pe baza de pulberi fosforice, pulberi care in contact cu apa se dizolva astfel incat, ori de cate ori se va spala, vor fi reactivate, asigurand o protectie sporita impotriva insectelor nedorite, de pana la trei luni de zile. Aceste substante sunt folosite impotriva tuturor insectelor: purici, tantari, gandaci, viermi, capuse, arahnide etc.
    HGC Facility Services foloseste metode de pulverizare a substantelor practicate la nivelul Uniunii Europene si anume: nebulizare, ceata calda si rece, gazare, capcane, injectare cu geluri speciale, spray-uri profesionale. De asemenea, substantele folosite sunt ecologice si sunt omologate de Ministerul Sanatatii.
  • Deratizarea reprezinta operatiunea de combatere a rozatoarele (soareci, sobolani). Solutia oferita de HGC Facility Services este plasarea de momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substante active din generatia a treia.
    Acestea sunt manipulate de personalul specializat, folosind echipamente moderne si substante ecologice. Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a evita consumarea lor de catre animalele domestice.
Lucrarile dezinfectie, dezinsectie, deratizare se executa conform legislatiei si metodologiilor in vigoare si in functie de destinatia spatiului (retail, birouri, industrial, alimentar etc.), respectiv la intervale de timp intre o luna si trei luni, minimum de patru ori pe an.