• SERVICII DE CURATENIE

  • MENTENANTA TEHNICA

  • DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE

  • CONSULTANTA


Despre noi


HGC Facility Services se ghideaza dupa principii simple: respect si grija pentru mediul inconjurator.

In cei aproape 10 ani de cand activam pe piata de servicii de intretinere a cladirilor, am cautat in permanenta sa implementam solutii avantajoase, luand in calcul atat necesitatile clientilor nostri, cat si impactul pe care acestea le pot avea asupra mediului in care ne desfasuram activitatea.

Suntem o companie dinamica, ce vine in intampinarea nevoilor tehnice si logistice ale proprietarilor si ocupantilor de cladiri. Managementul proactiv si administrarea eficienta a serviciilor, coroborate cu sprijinul unor parteneri si furnizori prompti, competenti, sunt fundamentele pe care HGC Facility Services isi consolideaza succesul operatiunilor si increderea clientilor.

Experienta specialistilor nostri in diferitele segmente ale pietei de facility management, combinata cu un portofoliu amplu, ne permite sa oferim solutii prompte la solicitarile oricarui client, indiferent de dimensiunea portofoliului si de complexitatea acestuia.

Scopul nostru este sa punem in serviciul clientilor nostri o echipa de profesionisti, suport tehnic, un software de ultima generatie si o retea de parteneri competenti, avand grija sa gestionam si sa optimizam proprietatile clientilor nostri, permitandu-le acestora sa se concentreze asupra noilor oportunitati din mediul lor de afaceri.

Intreg procesul de administrare a serviciilor prestate este oferit prin intermediul tehnologiei informatiei. Sistemul de intretinere computerizata ne permite sa beneficiem de un flux permanent de comunicare intre client, echipa de la fata locului si echipele de interventie ale HGC Facility Services si ale partenerilor sai. Viteza de reactie si comunicarea in timp real reprezinta principala conditie pentru un raspuns rapid, eficient, pentru transparenta si pentru controlul global al activitatilor.

Parteneriatul cu HGC Facility Services reprezinta, fara indoiala, cea mai buna investitie a clientilor nostri in proprietatile pe care le detin.