Lista cu Serviciile Oferite

Servicii Principale

 • CURATENIE PROFESIONALA

  Echipele HGC Facility Services actioneaza cu eficienta si profesionalism, munca lor fiind adaptata fiecarui client in parte, conform specificului activitatii si a necesitatilor curente. De aceea, angajatii HGC Facility Services sunt permanent instruiti pentru a-si indeplini sarcinile obiectiv si eficient.

 • MENTENENTA TEHNICA

  Prin serviciile de mentenanta tehnica, HGC Facility Services are in vedere conservarea starii cladirilor si optimizarea functionarii instalatiilor si echipamentelor aflate in interiorul acestora.

  Mentenanta tehnica vizeaza, de asemenea, functionarea optima a instalatiilor, printr-un program de intretinere care poate fi: preventiva, predictiva, corectiva, reactiva.

 • DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE

  HGC Facility Services abordeaza problemele cauzate de germenii patogeni, de insecte, antropode si de rozatoare cu maxima seriozitate si responsabilitate. Dezinfectia, dezinsectia si deratizarea se va face la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta.

CONSULTANTA

Experiența acumulată în domeniul Facility Services ne îndreptățește să propunem clienților servicii de consultanță pentru optimizarea și/sau externalizarea serviciilor de curățenie și de mentenanță tehnică.