HgC fM se ghidează după un principiu simplu: respect și grijă pentru mediul înconjurător.

În cei aproape 10 ani de când activăm pe piața de servicii de întreținere a clădirilor, am căutat în permanență să implementăm soluții avantajoase, luând în calcul atât necesitățile clienților noștri, cât și impactul pe care acestea le pot avea asupra mediului în care ne desfășurăm activitatea.

Suntem o companie dinamică, ce vine în întâmpinarea nevoilor tehnice și logistice ale proprietarilor și ocupanților de clădiri. Managementul proactiv și administrarea eficientă a serviciilor, coroborate cu sprijinul unor parteneri și furnizori prompți, competenți, sunt fundamentele pe care HgC fM își consolidează succesul operațiunilor și încrederea clienților.

Experiența specialiștilor noștri în diferitele segmente ale pieței de facility management, combinată cu un portofoliu amplu, ne permite să oferim soluții prompte la solicitările oricărui client, indiferent de dimensiunea portofoliului și de complexitatea acestuia.

Scopul nostru este să punem în serviciul clienților noștri o echipă de profesioniști, suport tehnic, un software de ultimă generație și o rețea de parteneri competenți, având grijă să gestionam și să optimizăm proprietățile clienților noștri, permitându-le acestora să se concentreze asupra noilor oportunități din mediul lor de afaceri.

Întreg procesul de administrare a serviciilor prestate este oferit prin intermediul tehnologiei informației. Sistemul de întreținere computerizată ne permite să beneficiem de un flux permanent de comunicare între client, echipa de la fața locului și echipele de interventie ale HgC fM și ale partenerilor săi. Viteza de reacție și comunicarea în timp real reprezintă principala condiție pentru un răspuns rapid, eficient, pentru transparența și pentru controlul global al activităților.

Parteneriatul cu HgC fM reprezintă, fără îndoială, cea mai bună investiție a clienților noștri în proprietățile pe care le dețin.